Kolme Tapaa, Joilla Tekoäly Auttaa Oppimista

merkittävä osa sivilisaatiota. Ihmiset aeivät koskaan lakkaa tarvitsemasta jollakin tavalla koulutusta. Tekoäly on yksi tekniikoista, jotka voivat muuttaa ja uttaa oppimis- ja opetusprosesseja. Tällä tavalla.

Oppimiskäytännöt yksittäisille opiskelijoille.

Yksi parhaista tekoälyn soveltamisen mahdollisuuksista on yksilöllinen oppiminen. Useimmille opettajille tämä on tavoite, mutta hyvin harvat voivat tehdä siitä totta. Kun luokissa on oppilaita 30 tai enemmän, kukaan opettaja ei voi tehokkaasti yksilöidä jokaisen opiskelijan oppimista. Tejoäly-tekniikan avulla siitä voi tulla mahdollisuus.

Nämä edistysaskeleet merkitsevät sitä, että opiskelijat voivat oppia omasa tahdissaan. Heidän tietokoneidensa tekoäly-tekniikka tunnistaa ongelma-alueet ja käsitteet, joita ei ole ymmärretty. Sitten tekniikka mukautuu vastaavasti.

Automatisoidut prosessit vapauttavat aikaa opettajille.

Tekoälyä käytetään jo monivalintakysymysten ja yhden vastauksen tyyppitestien ja tietokilpailuiden arvioinnissa. Teknologiaa ei ole vielä kehitetty riittävästi kirjoitettujen esseekysymysten tai testien arvostelemiseksi ja arvioimiseksi. Tämä on kuitenkin pian mahdollista.

Tekoäly-tekniikka voi automatidoisa erityiset järjestelmänvalvojien tehtävät, jotka vievät aikaa opettajilta. Tämä etu mahdollistaa kohennetun opetuksen sekä oppimisen. Kun opettajan ei tarvitse viettää merkitsemällä tai etsimällä tiedoissa olevia aukkoja, hän voi viettää enemmän aikaa opiskeiljoiden kanssa.

Tiedon tai sisällön aukkojen tunnistaminen.

Lopuksi, tekoäly-tekniikka voi auttaa opettajia tunnistamaan aukot opetuksessa tai opetussuunnitelman sisällössä. Se voi auttaa opiskelijoita, kun annetuissa tiedoissa on aukkoja. Jotkut oppimisalustat käyttävät jo tekoälyä tähän tarkoitukseen auttaakseen sekä kurssin kehittäjiä että opiskeiljoita.

Tämä toiminto on vain jäävuoren huippu. Tekoälyn soveltamiskohteita oppimisympäristöissä on lukuisia. Se voi muuttaa perusteellisesti tapaa, jolla koulutus toimii. Opettajista tulee ohjaajia ja opiskelijat oppivat tavoilla, jotka parantavat heidän oppimistaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *